OSMANİYE / TOPRAKKALE - ŞEHİT ÇAĞRI DOĞAN ORTAOKULU

Mrt

Okulumuzda "Sağlıklı beslenme" ve "kariyer günleri"konulu söyleşi düzenlendi.Okul Müdürümüz Mustafa YAŞKEÇELİ, Diyetisyen Melek ARSLAN' a söyleşiye katılım ve katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Mrt

Okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sayın Kaymakamımız, değerli protokol ve velilerimizin katılımıyla düzenlendi. Bilim fuarının düzenlenmesindeki katkılarından dolayı öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Tenis turnuvasında Yıldız Kızlar kategorisinde İl birincisi olarak bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz Elif Vera Şen ve Gül Rana Karabulut'u ayrıca yıldız erkekler kategorisinde İl üçüncüsü olan Yavuz Selim Özkan ve Mithat Doruk Oflazoğlu ile Öğretmenimiz Mehmet Ali Demir'i tebrik ediyoruz.

Şbt

Okul Müdürümüz Mustafa YAŞKEÇELİ başkanlığında, 2.dönem öğretmenler kurulu toplantısı öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda özellikle 1.dönemin genel değerlendirmesi yapılarak eğitim ve öğretimin  kalitesini daha iyi seviyelere çıkarmak için yapılması gerekenler, öğretmenlerimiz ile yapılan karşılıklı fikir alışverişleri ile toplantıda görüşüldü .

Toplantı okul müdürümüzün yeni eğitim-öğretim yılının 2.dönemini hayırlı olması temennileriyle sonlandırıldı.